Circle Oh Grid

Dupa achizitia apartamentului, Sergiu a fost foarte indecis pe directia in care vrea sa il amenajeze. Nu era sigur daca isi doreste o bucatarie comuna cu livingul sau separate, daca doreste spatii de depozitare mai multe sau mai putine, daca prefera o abordare rustica sau moderna. Pentru a solutiona aceste nelamuriri am realizat doua variante complete de abordare a spatiilor, cu mai multe variatii pe bucatarie si camera de oaspeti.

Dupa ce a vazut ambele variante a decis ca cea mai buna solutie e sa faca o renovare totala cu o abordare integrala pe tot apartamentul.

Provocarile esentiale pentru Sergiu au fost selectarea unei compartimentari coerente cu situatia initiala. De asemenea a fost necesara testarea unor combinatii specifice de elemente pre-existente si elemente noi, introduse pentru crearea noii ambiante.

Astfel am decis sa realizam variantele mai sus mentionate cu 3 variatii pe bucatarie si camera de oaspeti. Cele doua alternative au mizat pe ambianta rustica si moderna, sistematizate pe fundalul mobilierului pe grid. Toate aceste elemente au fost evidentiate de volumetriile organice si corpurile rotunjite.

Client : Cuplu

An : 2023

Localizare : Hunedoara

Suprafata Construita : 107 m2

Tipologie : Apartament Rezidential

×