The Berg's Home - Mansarda

Teo si-a dorit sa construiască o pensiune iesita din comun cu o abordare neasteptata, intr-un orasel industrial care nu prea are vizitatori. Si mai curios, si-a dorit sa construiasca o pensiune de tip luxury.

Faptul ca Teo îsi dorea 5 camere cu ambiante diferite, dar care sa ramana în acelasi limbaj estetic, a constituit cea mai mare provocare; o problema cu atat mai dificila avand in vedere ca cele 5 camere au formate si dimensiuni diverse si rar intalnite.

Cea de-a doua provocare a fost sa ne asiguram ca spatiul este folosit eficient pentru permiterea unui numar cat mai mare si divers de vizitatori fara a compromite ambianta high class.

Solutia noastra a fost sa gasim mixaje functionale adaptate fiecarui spatiu si volumetrii unice pentru diferitele elemente care creeaza ambianta, dar in acelasi timp sa folosim materiale cu proprietati similare si un stil estetic uniformizat. Am reusit sa cream camere unice, cu o ambianta luxurianta, dar care raman in acelasi limbaj vizual.

De asmenea am abordat spatiile prin niveluri intermediare acolo unde inaltimea tavanului permite acest lucru. Am reusit sa cream camere flexibile dedicate pentru 2 , 4 si chiar 6 persoane.

Client : The Berg's

An : 2021

Localizare : Ocna Mures, Romania

Suprafata Construita : 183 m2

Tipologie : Pensiune

×