Brick Cottage

Florin si Vio au inceput renovarea casei de batranete a mamei lui Florin fara nici un fel de ajutor, bazandu-se pe experienta in finisaje si constructii a lui Florin. Au realizat ca vor sa ii ofere doamnei un maxim de confort pentru pensie si au vrut sa se asigure ca locuinta va putea fi folosita si de catre fiicele lor daca vor dori sa se intoarcă in Romania.

Prima dificultate a venit din vechimea casei si formatul ciudat datorat renovarilor fara o directie clara acumulate in timp. O alta provocare a fost renovarea completa a acoperisului pentru asigurarea prelungirii vietii cladirii.

O ultima problema importanta a fost asigurarea flexibilitatii locuintei pentru a permite primirea unui set de utilizatori noi, complet diferiti in viitori.

Propunerea noastra a presupus o recompartimentare pe portiunea de mijloc a cladirii, care sa conecteze toate cele 3 segmente.

De asemenea am propus un wing fang pe intrarea principala, care sa completeze imaginea noului acoperis intr-un stil british cottage. Interiorul a fost rezolvat in acelasi stil british cottage combinat cu elemente rustice romanesti.

Client : Familie Privata

An : 2022

Localizare : Razboieni, Alba

Suprafata Construita : 117 m2

Suprafata Teren : 753 m2

Tipologie : Casa Rezidentiala

×