Stand Self-Service - KREW Coffee

Standul de autoservire este o expresie compacta a conceptului nostru pentru linia KREW. De la materialele calde la formele iconice rotunjite, acest pachet concentrat este menit sa prezinte imaginea si mesajul KREW oriunde este plasat, oferind o cafea excelenta si un design memorabil.

Acest concept de baza este exprimat in trei variante diferite ale standului. In timp ce toate trei rezolva functionalitatea in mod similar, sunt separate de elemente vizuale diferite ale marcii KREW pe care o reprezinta.

Prima varianta este similara cu interioarele altor locatii KREW COFFEE: placile sale de marmura cafenii, finisajele calde din lemn si vegetatia suspendata.

Al doilea design este mai elegant si mai compact, pastrand in acelasi timp caracteristicile cheie de identificare ale conceptului KREW. Este, de asemenea, inovator in abordare si menit sa atraga atentia mai usor printr-o instalatie luminoasa tubulara verticala.

Ultima varianta a standului KREW are toate caracteristicile care reprezinta exteriorul conceptului KREW, actorii principali fiind foile metalice perforate expuse in model triunghiular peste o baza de alama si placile de piatra asimetrice.

Client : Krew Coffee Brand - Adi Pahomi

An : 2023

Localizare : Stand Mobil

Tipologie : Stand Cafea Self-Service

×