kiosk Cafea - KREW Coffee

Adi ne-a contactat cand conceptul KREW era in plina expansiune. Avand deja 6 locatii si mult interes din partea potentialilor francizati, Adi a decis ca e momentul sa îsi duca brandul la urmatorul nivel. Daca pana atunci construia locatiile “dupa ureche” si urmandu-si propriul simt estetic, acum Adi simsea nevoie de mana unui profesionist care sa realizeze un concept nou, fresh si care sa ii reprezinte brandul pe scena nationala.

Cea mai mare provocare pentru noi in ceea ce priveste prima colaborare cu KREW  a fost preluarea unui brand deja stabilit în judetul Suceava si pregatirea lui pentru extinderea in afara judetului. In acelasi timp, am considerat important sa retinem elemente ale conceptului vechi pentru pastrarea continuitatii si a mostenirii creata de Adi.

Propunerea noastra pentru Adi a fost compunerea unui volum simplu, minimalist, dar in acelasi timp spectaculos prin structura. Volumul dreptunghiular primeste orientarea directa spre client prin curbarea colturilor frontului. Cel de-al doilea element important a fost acoperisul subtire menit sa atraga atentia prin consolele mari. Ultimul element definitoriu a fost expunerea tejghelei in exterior ca element de fatada.

Odata stabilite elementele principale, provocarea a devenit executia acestora. Acoperisul subtire si sticla curbata de pe fatada au fost doua elemente sensibile care puteau pune in pericol proiectul, abordate incorect in faza de executie.

Am proiectat structura pentru acoperis si pentru fatada curbata in colaborare cu un structurist si o companie de productie de sticla pentru a ne asigura ca toate detaliile sunt clare si realizabile. Am pregatit pentru echipa lui Adi si un scenariu de executie care prezinta cu precizie fiecare faza de executie si potentialele provocari ce ar putea aparea.

Client : KREW Coffee - Adi Pahomi

An : 2021

Localizare : Radauti, Suceava

Suprafata Construita : 12 m2

Tipologie : Kiosk

×